Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Patricia Kaas va susţine la Cluj-Napoca un concert-tribut Edith Piaf

patricia-kaas.jpg

Patricia Kaas

Cântăreaţa Patricia Kaas va susţine, în premieră la Cluj-Napoca, un concert-eveniment care va avea loc pe 24 iunie şi care face parte din turneul mondial prin care artista îi aduce un tribut lui Édith Piaf.

Patricia Kaas va aduce în faţa clujenilor cântece faimoase precum "Milord", "Padam Padam" şi "Non, je ne regrette rien!", care fac parte dintr-un album unic, prin care Patricia Kaas marchează împlinirea a 50 de ani de la moartea artistei care i-a marcat copilăria, Édith Piaf.

Intitulat "Kaas chante Piaf" ("Kaas cântă Piaf"), albumul cuprinde 21 de melodii şi s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare în 47 de ţări, fiind o colecţie care "aduce profunzime şi nuanţe" muzicii lui Piaf, o experienţă care trezeşte emoţii profunde şi care a încântat audienţe din întreaga lume.

La concertul de la Cluj-Napoca, decorul va recrea atmosfera Parisului postbelic şi vor fi proiecţii video cu imagini inedite din viaţa artistei care a marcat cursul muzicii franceze în prima jumătate a secolului trecut.