Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


The Rolling Stones susţin un mini-turneu în America de Nord

rollingstones.jpg

The Rolling Stones

Trupa The Rolling Stones a anunţat că va susţine un mini-turneu în nouă oraşe din America de Nord, înainte de un concert în aer liber la Londra, în Hyde Park, unde renumita formaţie britanică nu a mai concertat de peste 40 de ani.

Pe site-ul ei oficial, legendara trupă britanică, care a sărbătorit 50 de ani de la înfiinţare în 2012, a anunţat că turneul "50 and Counting" va debuta la Los Angeles, la o dată care urmează să fie stabilită. Rockerii britanici vor cânta apoi, la începutul lunii mai, în oraşele californiene Oakland şi San Jose, vor continua cu un concert la Las Vegas şi vor reveni în California, cu un show la Anaheim. The Rolling Stones va reveni pe coasta Atlanticului, cu un concert în oraşul canadian Toronto, urmat de alte show-uri la Chicago, Boston şi Philadelphia.

Grupul britanic va susţine un concert de amploare şi în Hyde Park, la Londra, pe 6 iulie, unde a cântat ultima dată în urmă cu aproape 44 de ani. Potrivit BBC, The Rolling Stones a susţinut un concert legendar în 1969 în Hyde Park, gratuit, la care au asistat 250.000 de persoane.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.