Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Solista trupei Texas s-a accidentat în timp ce filma un videoclip

sharleenspiteri.jpg

Sharleen Spiteri

Sharleen Spiteri, solista trupei scoţiene Texas, a căzut şi s-a accidentat destul de serios în zona feţei, în timp ce filma un nou videoclip, pe o stradă din Paris.

Artista a căzut în timp ce filma videoclipul pentru noul single al trupei Texas, intitulat "The Conversation", extras de pe albumul cu acelaşi titlu, care va apărea pe piaţă în luna mai. În timp ce alerga pe o stradă din Paris, urmărită de actorul Peter Mullan, Sharleen Spiteri a alunecat, a căzut şi s-a lovit cu faţa de o bordură. Cântăreaţa, care a fost transportată imediat la spital, are buza inferioară spartă, un ochi învineţit şi a suferit o contuzie craniană. Filmările au fost amânate, iar videoclipul a fost în cele din urmă finalizat cu imagini din Londra şi Glasgow.

Texas este o formaţie pop-rock din Glasgow, Scoţia, ale cărei baze au fost puse în 1986 de Johnny McElhone şi Sharleen Spiteri. Alistair McErlaine s-a alăturat trupei în 1988, punându-şi semnătura pe o parte dintre hiturile formaţiei, precum "I Don't Want a Lover", "Summer Son" şi "Sleep", fiind unul dintre muzicienii care au rafinat sound-ul trupei. Texas a vândut peste 20 de milioane de albume pe plan mondial şi a anunţat, în 2005, că va lua o pauză în carieră.

De atunci, Sharleen Spiteri, celebră pentru vocea ei de contralto şi alura androgină, a lansat două albume solo: "Melody", în 2008, şi "The Movie Songbook", în 2010. Un nou album al trupei Texas, cel de-al optulea, va fi lansat pe 20 mai.