Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Lady Gaga va reprezenta marca de şampanie Dom Perignon

lady gaga dom perignon.jpg

Image source: 
Facebook / domperignon

Cântăreaţa pop americană va lansa o colecţie limitată de sticle de şampanie în cadrul unei colaborări cu brandul Dom Perignon, anunță „contactmusic.com”.

Lady Gaga, în vârstă de 35 de ani, a anunţat această colaborare cu renumitul producător de şampanie, miercuri, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram.

Acest mesajul este însoţit de o fotografie realizată de Nick Knight, care o prezintă pe vedeta pop în timp ce ţine într-o mână o cupă de şampanie rosé, obţinută din recolta anului 2006.

De curând, Lady Gaga a colaborat cu brandul „Oreo” pentru a lansa "Chromatica", o colecţie de biscuiţi cu un design inspirat din albumul ei omonim.

Cunoscuții biscuiţi „Oreo”, realizaţi din ciocolată neagră şi cremă albă, au fost înlocuiţi în linia lansată de Lady Gaga de biscuiţi roz strălucitor şi cremă verde fosforescent.

Toate noile produse sunt decorate cu logoul albumului "Chromatica", o inimă, iar ambalajul lor conţine o imagine care o prezintă pe Lady Gaga în timp ce poartă tocuri uriașe.