Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Scandalul Eurovision: Italianul Damiano David nu s-a drogat

damiano david.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook /fr.finance.yahoo.com

Vocalistul grupului italian Måneskin, câştigător al concursului Eurovision 2021, nu s-a drogat, anunță organizatorul competiţiei, precizând că testul acestuia a fost negativ, notează „Le Figaro”.

Damiano David, solistul trupei care a câştigat concursul Eurovision, s-a trezit în centrul unui scandal, după apariţia unui videoclip devenit viral în care este văzut aplecându-se şi atingând masa cu nasul, în timpul concursului de la Rotterdam, în Țările de Jos.

Artistul a respins acuzaţia spunând ferm că nu consumă substanţe interzise și a oferit o altă explicaţie.

Unul dintre membrii echipei ar fi spart un pahar, iar imaginile au fost realizate când solistul Maneskin strângea cioburile de sub masă.

Nu a avut loc niciun consum de droguri şi considerăm că acest caz este închis”, a precizat Uniunea Europeană a Radiodifuziunii într-un comunicat.

Suntem şocaţi să aflăm ce părere au unii oameni despre Damiano, cum că ar consuma droguri. Suntem chiar ÎMPOTRIVA drogurilor şi nu am consumat niciodată cocaină. Suntem dispuşi să ne lăsăm testaţi, nu avem nimic de ascuns”, au scris membrii trupei pe contul oficial de Instagram.


Sursa imaginii: 
Facebook / La Depeche