Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


ABBA revine în Top10 în UK

abba.png

Björn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad și Benny Andersson, la concursul Eurovision, 9 februarie 1974
Sursa imaginii: 
Lindeborg Scanpix Sweden / AFP/Arhivă

Legendarul grup suedez ABBA este pe cale să revină, pentru prima dată după 40 de ani, în Topul 10 al single-urilor din Regatul Unit, cu două piese de pe ultimul lor album, ”Voyage”.

Potrivit AFP, piesele "I Still Have Faith in You" și "Don't Shut Me Down" se situează pe locurile 6, respectiv 7 potrivit estimărilor neoficiale publicate duminică, care se bazează pe evaluarea primelor vânzări și difuzări streaming. Clasamentul oficial va fi anunțat vineri.

”Dacă tendința se menține, piesele vor fi primele compoziții ABBA din Topul 10 britanic după ”One of us”, din 1981”, estimează specialiștii citați de agenția franceză.

Cele două piese au fost accesate în streaming de peste 500 000 de ori pe zi săptămâna trecută.

Albumul Voyage, care conține 10 titluri, din care 8 noutăți absolute și două versiuni ale unor piese deja cunoascute, va fi lansat oficial în 5 noiembrie.

Membrii grupului, Anni-Frid Lyngstad, acum în vârstă de 75 de ani, Agnetha Fältskog (71), Björn Ulvaeus, (76) și Benny Andersson (74), s-au separat în 1982, dar săptămâna trecută și-au anunțat revenirea în cadrul unui eveniment inedit, organizat săptămâna trecută la Londra.