Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Concertul verii în România: Robbie Williams, vineri, în Piaţa Constituţiei

concertul_verii_romania_robbie_williams_vineri_piata_constitutiei.jpg

Robbie Williams, în concert, la Monaco (Foto: Reuters/Lionel Cironneau)
Robbie Williams, în concert, la Monaco (Foto: Reuters/Lionel Cironneau)

Eveniment muzical de excepţie vineri, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti: cântăreţul britanic Robbie Williams va susţine un concert în cadrul turneului "Let Me Entertain You". La show-ul din faţa Palatului Parlamentului sunt aşteptate 60 de mii de persoane.

Robbie Williams este considerat unul dintre cei mai buni entertaineri din muzica actuală. Concertele sale aduc pe stadioane şi în sălile de spectacol zeci de mii de spectatori... în special spectatoare.

Artistul britanic va cânta la Bucureşti pe o scenă lungă de 57 de metri şi lată de 30. Întreaga producţie este pregătită de 300 de membri ai staff-ului său şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Robbie Williams vine la Bucureşti nu doar cu un concert spectaculos, ci şi cu o serie de pretenţii. Cântăreţul englez a cerut o cameră pentru masaj, una cu jocuri şi alta pentru relaxare. În toate încăperile trebuie să predomine culorile mov şi cafeniu. Artistul şi-ar mai dori 280 de prosoape, mâncare pentru vegani, gogoşi, ziare britanice, 16 litri de lapte şi nici mai mult, nici mai puţin de 48 de ouă.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş, după ce a părăsit grupul Take That, albume şi single-uri ca "Angels" şi "Millennium" aducându-i la începutul anilor 2000 zeci de milioane de dolari.

Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră la mijlocul deceniului trecut, pe măsură ce fosta lui trupă, cu doar patru membri la acea vreme, avea să cunoască o relansare absolut spectaculoasă. Motiv pentru care Robbie Williams s-a reunit cu foştii săi colegi din Take That în 2010.

Artistul britanic şi-a lansat ultimul album solo de studio "Under the Radar Volume 1", în decembrie anul trecut.

La concertul lui Robbie Williams din Piaţa Constituţiei sunt aşteptaţi circa 60 de mii de oameni. Accesul se face începând cu ora 16, iar în deschidere vor urca pe scenă artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

Turneul "Let Me Entertain You" a început pe 25 martie la Madrid şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona, Moscova şi Paris.