Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Sulfina Barbu: PDL a depăşit PNL în sondaje

sulfina_barbu_pdl_a_depasit_pnl_in_sondaje.jpg

PDL a depăşit PNL în sondaje, susţine Sulfina Barbu.

PDL a depăşit în sondaje Partidul Naţional Liberal şi a devenit al doilea partid din România, după PSD, susţine la RFI vicepreşedintele democrat-liberal, Sulfina Barbu. Ea precizează că acest lucru se reflectă "inclusiv în sondajele comandate de PNL".

Sulfina Barbu spune că "Partidul Democrat Liberal în momentul acesta în sondajele de opinie este al doilea partid din România, după PSD. Partidul Democrat Liberal are ca ţintă să obţină un scor bun, care să confirme rezultatele din sondaje şi să fie al doilea partid la alegerile europarlamentare".

Întrebată dacă e vorba de sondajele interne ale PDL, ea a răspuns: "Inclusiv în sondajele comandate de Partidul Naţional Liberal, Partidul Democrat Liberal este în faţa Partidului Naţional Liberal, lucru pe care îl ştiu şi colegii de la PNL, au văzut cifrele".

Solicitată să precizeze şi scorul exact din sondajele respective, Sulfina Barbu a răspuns: "PDL are 21 virgulă câteva procente, cred că virgulă patru, iar PNL avea 19,3 în ultimul sondaj comandat de Partidul Naţional Liberal. Suntem cu două procente înaintea Partidului Naţional Liberal".

"PDL asta face, inclusiv în Colegiul Director de sâmbătă ne vom face toate analizele şi programul de pre-campanie şi campanie, astfel încât să confirmăm rezultatele din sondaje. Ţinta noastră este să fim al doilea partid din România, după rezultatele acestor alegeri. Pentru asta înseamnă o foarte bună organizare pe fiecare secţie de votare, înseamnă o campanie eficientă, înseamnă mobilizarea militanţilor şi simpatizanţilor noştri la vot", conchide vicepreşedintele PDL.

 
Sulfina Barbu, intervievată de Cosmin Ruscior, despre cum sunt plasate PDL şi PNL în ultimele sondaje