Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Theodor Stolojan: Premierul Ponta e mână în mână cu baronii locali

theodor_stolojan_premierul_ponta_e_mana_in_mana_cu_baronii_locali.jpg

Premierul Victor Ponta, într-o şedinţă de Guvern (Foto: www.gov.ro)

Theodor Stolojan îl înţeapă pe premierul Victor Ponta, în contextul anchetelor care-i vizează pe unii aleşi locali ai PSD. Europarlamentarul PDL spune la RFI că şeful Guvernului este "mână în mână cu toţi aceşti baroni locali".

Theodor Stolojan îi transmite premierului Victor Ponta că Radu Mazăre a fost luat de mascaţi pentru că a primit mită, nu pentru că a făcut locuinţe ieftine: "Din păcate pentru România, Ponta e mână în mână cu toţi aceşti baroni locali. Aţi văzut ce-a declarat despre primarul din Constanţa, că a fost luat de mascaţi pentru că a făcut locuinţe ieftine. Nu. Îi reamintim domnului Ponta că a fost luat de mascaţi pentru că a luat mită, nu pentru că a făcut locuinţe ieftine".

"Care este imaginea României astăzi, când are nouă preşedinţi de Consilii Judeţene fie condamnaţi definitiv precum cel din Argeş, socialist, fie aflaţi în diferite stadii ale anchetelor penale, sunt şase de la Partidul Socialist, sunt doi de la PNL şi unul de la UDMR. Asta-i situaţia! Cine urmează? Tot un corupt din PSD sau din PNL. Asta-i deocamdată situaţia în România!", spune eurodeputatul PDL.

Premierul Victor Ponta a comentat recent cazul Radu Mazăre. El a afirmat că are o părere foarte bună despre primarul Constanţei şi a susţinut că şi în 2012, după referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, "s-a pornit un val de anchete", pentru ca USL să nu fie votat în decembrie.

Theodor Stolojan, intervievat de Cosmin Ruscior, despre anchetele împotriva unor aleşi locali ai PSD