Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Stelian Tănase: Suntem în discuţii să găzduim la TVR dezbaterea finală din campanie

TVR trebuie să găzduiască dezbaterea finală din campania pentru alegerile prezidenţiale de anul acesta. O spune la RFI preşedintele-director general al Televiziunii Române, Stelian Tănase.

Cum se va feri TVR de influenţele politice într-un an electoral? "Vom încerca să fim cât se poate de echidistanţi, dar una este faptul în sine şi alta este cum se vede şi vom fi foarte atenţi şi la cum se vede, adică vom da toate semnalele că suntem echidistanţi şi că vom găzdui în egală măsură toţi candidaţii la Preşedinţie în studiourile noastre", spune Stelian Tănase.

Şeful TVR vrea ca dezbaterea finală din campania pentru prezidenţiale să fie găzduită de Televiziunea Publică: "Am început discuţii ca să găzduim dezbaterea finală la TVR. Fiind Televiziunea Publică, mi se pare mai normal că această televiziune trebuie să găzduiască dezbaterile între candidaţi, în raport cu televiziunile private. Televiziunea Publică trebuie să facă acest serviciu. Sper şi candidaţii, partidele să accepte invitaţia noastră".

 
Stelian Tănase, intervievat de Cosmin Ruscior, despre TVR şi campania electorală