Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Lăzăroiu: Sunt sceptic că Diaconescu va intra în turul doi la prezidenţiale

lazaroiu_sunt_sceptic_diaconescu_intra_turul_doi_prezidentiale.jpg

Candidatul PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu este "cel mai pregătit" pentru funcţia de preşedinte al României, spune la RFI Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, membru al Fundaţiei Mişcarea Populară. El declară însă că Diaconescu are "o problemă de vizibilitate" şi afirmă că nu-l vede pe candidatul PMP în turul doi la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Sebastian Lăzăroiu spune că "din toţi candidaţii pe care îi avem acum, probabil că e cel mai pregătit pentru funcţia de preşedinte. Pe de altă parte, eu sunt foarte sceptic că el va reuşi în timpul foarte scurt rămas să-şi crească vizibilitatea, pentru că el are o problemă de vizibilitate, spre deosebire de ceilalţi candidaţi, despre care se vorbeşte de mai mult timp şi în viaţa politică şi legat strict de candidatura la prezidenţiale. Or el nu e în situaţia asta. El are zilele numărate, din punct de vedere al candidaturii".

"Nici acum nu este foarte vizibil. Practic, n-ar trebui să treacă o zi în care Cristian Diaconescu să nu iasă şi să-şi contureze profilul de candidat la prezidenţiale. Sunt mulţi care n-au auzit de Cristian Diaconescu, sunt convins de asta şi nu-l identifică ca şi profil de candidat. Deci eu sunt destul de sceptic că va reuşi intrarea în al doilea tur de scrutin, având în vedere timpul foarte scurt rămas până la campania electorală", afirmă fostul consilier prezidenţial.

 
Sebastian Lăzăroiu, intervievat de Cosmin Ruscior, despre candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie