Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Florin Iordache (PSD): Noii miniştri trebuie să confirme, nu ajută numai tinereţea lor

florin_iordache_psd_noii_ministri_trebuie_sa_confirme_nu_ajuta_numai_tineretea.jpg

Premierul Victor Ponta, în şedinţă de Guvern (Foto: www.gov.ro)

Miniştrii din Guvernul Ponta IV trebuie să ia "decizii corecte şi transparente, care să aducă credibilitate nu numai PSD-ului, ci şi Guvernului şi chiar României". O spune la RFI deputatul PSD, Florin Iordache.

Parlamentarul social-democrat apreciază că tinereţea noilor miniştri din Guvernul condus de Victor Ponta nu este suficientă şi crede că ei trebuie să şi confirme: "Este o formulă nouă, cu oameni tineri, cu oameni care trebuie să şi confirme, pentru că nu ajută numai tinereţea, trebuie să vedem în perioada următoare nişte decizii ale guvernanţilor corecte, transparente, care să aducă credibilitate nu numai PSD-ului, dar Guvernului în ansamblul său şi de ce nu, României. Eu sper ca toţi colegii mei care ieri au depus jurământul... aşteptăm de la dumnealor nişte decizii corecte şi coerente. Sper ca viitoarele acte normative pe care le vor adopta să fie nişte acte normative foarte bune".

Întrebat dacă personal, este mulţumit de cum arată noul Guvern, Florin Iordache a răspuns: "Da, sunt nişte oameni tineri, nişte oameni integri, nişte oameni cărora nu li se poate reproşa că într-un fel sau altul în activitatea anterioară au prejudiciat cumva imaginea dumnealor".

Florin Iordache se numără printre cei 18 parlamentari PSD care au cerut recent premierului Victor Ponta ca din viitorul Guvern să facă parte "oameni tineri, integri şi profesionişti", ei apreciind că astfel de oameni în Executiv vor ajuta la revitalizarea şi credibilizarea PSD.

Între timp, noul Cabinet a depus jurământul miercuri la Palatul Cotroceni.

 
Florin Iordache, intervievat de Cosmin Ruscior, despre noul Guvern Ponta