Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Andrei Țăranu: E interesant cum se vor numi noii miniștri în funcție de interesul baronilor

dancila.jpg

Cabinetul Dăncilă

Alegerea membrilor cabinetului Dăncilă va reflecta clar care este echilibrul de putere din partid este de părere politologul Andrei Țăranu. 

Luni aflăm numele membrilor cabinetului Dăncilă. Conducerea extinsă a PSD se reunește după-amiază pentru a decide noul Guvern. Alegerea membrilor cabinetului Dăncilă va reflecta clar care este echilibrul de putere din partid este de părere politologul Andrei Țăranu.

Expertul spune că este interesant modul în care se vor numi noii miniștri în funcție de interesul baronilor locali. În această cheie, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu este posibil să-l fi acuzat pe Primarul din Roman că a finanțat deplasarea unora dintre localnici la protest, pentru a ieși în evidență înainte de numirea membrilor din cabinet, mai crede Andrei Țăranu.Primarul oraşului Roman se declară şocat de declaraţia făcută de vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, la Digi24 . Senatul social democrat a spus că are informații că anumiți primari au finanțat transportul protestatarilor, sâmbătă, la amplul protest de la București.Primarul Lucian Micu spune că vrea să o dea în judecată pe Ecaterina Andronescu şi îi cere şi demisia de onoare din funcţia de senator.