Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Florin Cîţu: PSD arată foarte mult ca PCR în 1965

sigla PSD

Sursa imaginii: 
Site-ul Partidului Social Democrat

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu critică la RFI declaraţia şefului PSD, Liviu Dragnea, despre miniştrii cu probleme penale.

Liviu Dragnea a precizat luni, după şedinţa CExN, că membrii PSD cercetaţi penal pot face parte din viitorul Cabinet Dăncilă, el arătând că social-democraţii au decis să-şi facă Guvernul ei înşişi şi nu alte instituţii.

Florin Cîţu taxează afirmaţia lui Dragnea: „PSD arată foarte mult ca PCR în 1965. Aşa a început şi Ceauşescu. Liviu Dragnea este foarte aproape de Ceauşescu. Deciziile nu se mai iau în funcţie de instituţiile din România. Guvernul nu este acolo pentru a-i face pe plac Partidului Social Democrat, este pentru România. Când deciziile se iau doar la partid, aţi văzut şi Formularul 600 şi aceste decizii, toţi miniştrii, depind doar de PSD, deci deciziile sunt luate la partid, este clar că ne îndreptăm spre o dictatură a PSD exact cum s-a întâmplat în 1965, când Ceauşescu a preluat puterea. Nu există nici o diferenţă şi văd din ce în ce mai multe similitudini între Partidul Social Democrat şi Partidul Comunist Român”.

 
Florin Cîţu, despre miniştrii cu dosar penal din viitorul Guvern