Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Klaus Iohannis o susține în continuare pe Laura Codruța Kovesi

consultari_presedinte_iohannis_partide_dragnea.jpg

Președintele României, Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis transmite,într-un comunicat de presă, că o susține în continuare pe Laura Codruța Kovesi, după ce ministrul Tudorel Toader a cerut revocarea șefei DNA.

"Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate.

În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare. 

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept.", se arată în comunicatul de presă remis de Administrația Prezidențială.