Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Mihai Chirica: PSD mai poate sa faca miting doar la mici si bere

Mihai Chirica PSD miting mici bere.jpg

Mihai Chirica, ironic la adresa PSD (Sursa foto: Facebook/Mihai Chirica)
Mihai Chirica, ironic la adresa PSD (Sursa foto: Facebook/Mihai Chirica)

O galerie sportiva sau Adrian Copilul Minune scot mai multi oameni in strada decat poate scoate PSD la miting, declara la RFI primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica. El comenteaza intentia Partidului Social Democrat de a organiza un miting de sustinere a Guvernului Dancila.

Mihai Chirica e ironic la adresa PSD: "Sa fim seriosi, in momentul de fata PSD mai poate sa faca miting doar la mici si la bere. A ajuns intr-o situatie atat de dramatica din punct de vedere al credibilitatii in fata populatiei acestei tari, incat nu cred ca-si mai permite sa arate cat de mic este. Cat timp Liviu Dragnea ramane presedintele acestui partid, PSD este fara nici un fel de orientare, este in cadere libera, se scufunda si se scufunda incet si sigur".

"Amenintarile astea ca vom face un miting si vom scoate un milion de oameni... daca scot macar 10% sau 5% va fi cea mai mare realizare a lor. Daca maine galeria Steaua sau maine Adrian Copilul Minune sau la inmormantarea lui Denisa sau mai stiu eu ce alte tragedii ar mai putea fi in Romania asta spun domnule, veniti cat mai multi, vor scoate mai multi decat scoate PSD", spune primarul Iasiului.