Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Codrin Ştefănescu la RFI: Condamnarea lui Dragnea este şocantă şi îngrozitoare pentru PSD

Codrin Stefanescu lipsa caracter PSD Dragnea.jpg

Codrin Ştefănescu, critic la adresa unor colegi din PSD (Sursa foto: psd.ro)
Codrin Ştefănescu, critic la adresa unor colegi din PSD (Sursa foto: psd.ro)

Condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive este o lovitură şi un şoc pentru PSD, spune la RFI social-democratul Codrin Ştefănescu.

În opinia lui Codrin Ştefănescu, verdictul în cazul lui Liviu Dragnea este o ştire şocantă şi îngrozitoare: „Şocant, e un şoc pentru tot Partidul Social Democrat, nu este ceea ce ne aşteptam, ceea ce credeam că o să aud. Pur şi simplu, pe mine m-a îngrozit sentinţa. Probabil că va trebui să ne şi vedem cu toţii. Eram pregătit pentru varianta achitării, mi se părea mult mai credibil (...). În sine ştirea, am stat cu toţii în faţa micilor ecrane, ştirea este şocantă şi îngrozitoare pentru partid, este o lovitură pe care am primit-o noi cu toţii”.

El consideră că „partidul ar trebui să fie foarte unit, mult mai unit decât este acum, în condiţiile astea, pentru că speranţa şi-o pun în noi foarte mulţi români şi trebuie în momente de genul ăsta să găsim forţa interioară şi puterea pentru a trece peste orice fel de neînţelegeri între noi şi a fi uniţi. Într-adevăr, este o miză foarte mare, se joacă o miză mare pentru România în momentul de faţă”.

 
Codrin Ştefănescu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea