Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Petre Florin Manole, deputat PSD: Moţiunea de cenzură are şanse nule

Lege antibullying Parlament Profesor.jpg

Petre Florin Manole, unul dintre iniţiatorii legii anti-bullying (Foto: arhivă RFI)
Petre Florin Manole, unul dintre iniţiatorii legii anti-bullying (Foto: arhivă RFI)

PSD a decis să nu voteze în nici un fel moţiunea de cenzură de miercuri, însă nu pentru că i-ar fi fost teamă de unele trădări, ci pentru că social-democraţii au votat atunci când Guvernul a fost învestit, declară la RFI deputatul PSD Petre Florin Manole.

Parlamentarul social-democrat nu dă şanse moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă: „Nici o şansă, cu toată sinceritatea şi cu tot respectul pentru demersul legitim al colegilor de la Opoziţie, dar şansele sunt nule, pentru că avem o coaliţie PSD-ALDE puternic închegată, nu există dileme în acest sens”.

Întrebat de ce vor rămâne în bănci parlamentarii PSD şi nu vor vota, deputatul a răspuns: „Noi nu avem de ce să votăm. Noi am votat atunci când Guvernul a fost învestit şi e dreptul nostru să decidem asta. Pur şi simplu, nu văd nici o problemă, iar diferenţa dintre cei care au semnat această moţiune de cenzură şi numărul necesar de voturi este atât de mare, încât nu lasă loc la nici o îndoială şi nici un dubiu”.

Întrebat dacă îi era teamă PSD-ului de unele trădări la votul asupra moţiunii de cenzură, Petre Florin Manole a replicat: „Nu. Mai mult decât atât, dacă vă uitaţi, în ultimele săptămâni, de fapt chiar ieri cred că o doamnă senatoare de la PNL a plecat la PSD. Semnalele din interiorul Parlamentului sunt contrare acestor comentarii”.

Petre Florin Manole, despre moţiunea de cenzură