Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Program de asfaltări, aprobat de CGMB. Roxana Wring: “Este doar un exerciţiu de PR”

Program asfaltari CGMB Roxana Wring.jpg

Roxana Wring: Nu este nevoie de aprobarea CGMB, pentru ca Administraţia Străzilor să-şi facă treaba (Sursa foto: Facebook/Roxana Wring)
Roxana Wring: Nu este nevoie de aprobarea CGMB, pentru ca Administraţia Străzilor să-şi facă treaba (Sursa foto: Facebook/Roxana Wring)

“Nici o stradă neasfaltată şi fără utilităţi publice”. Aşa se intitulează un program lansat de Primăria Capitalei şi aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Documentul prevede reabilitarea celor 270 de străzi din oraş care nu au nici asfalt, nici utilităţi.

Consilierul general USR Roxana Wring spune la RFI că unele proiecte aprobate în şedinţa de joi sunt utile, în timp ce altele sunt simple exerciţii de PR. Este şi cazul programului de asfaltare, crede Roxana Wring: “Programul în forma în care a fost prezentat în opinia mea este doar un exerciţiu de PR. Nu este nevoie de aprobarea Consiliului General, pentru ca Administraţia Străzilor să-şi facă treaba sau administraţiile de sector. Aşa sună bine, într-adevăr, există în Bucureşti străzi neasfaltate şi fără utilităţi şi este nevoie de investiţii în acest domeniu, dar eu vă asigur că lucrurile astea se puteau realiza şi în cei doi ani care au trecut deja şi în mandatele anterioare”.

CGMB a mai adoptat între altele, în unanimitate, o propunere de înfiinţare a unei reţele metropolitane de centre de screening pentru cancerul de sân şi cel de col uterin.

 
Roxana Wring, despre şedinţa CGMB de joi, 23 august 2018