Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Korodi: Afirmaţiile lui Dragnea privind tentativa de asasinare trebuie cercetate, ca să nu rămânem la nivel de bârfă de stradă

Liviu Dragnea Iubesc Romania natiune.jpg

Liviu Dragnea: Trăim un moment unic în istoria ţării noastre, România împlineşte 100 de ani (Sursa foto: site PSD)
Liviu Dragnea: Trăim un moment unic în istoria ţării noastre, România împlineşte 100 de ani (Sursa foto: site PSD)

Ar fi cea mai mare greşeală ca afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinare din aprilie 2017 să nu fie anchetate, declară la RFI liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi.

Deputatul UDMR crede că „fără să aflăm ceva despre instituţiile statului, care ar trebui să înceapă anumite anchete, să-şi asume un rol de cercetare a cazului, fără ca nici în cazul acesta să nu mai vină alte informaţii, greu de catalogat, rămâne la nivelul unor bârfe de stradă şi e păcat, e păcat, pentru că vorbim de oameni importanţi în statul român şi orice ameninţare asupra acestor oameni dacă se întâmplă, automat ar trebui verificate, cercetate”.

În opinia lui Attila Korodi, „dacă Liviu Dragnea şi-a asumat o astfel de poziţie, s-a exprimat public şi nu există o cercetare, cred că e cea mai mare greşeală. Ar trebui să fie o anumită cercetare, care să confirme sau să infirme şi atunci fiecare îşi trage concluziile necesare”.

 
Attila Korodi, despre presupusa tentativă de asasinare a lui Liviu Dragnea