Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Liviu Pop (PSD): Nu cred că se impune astăzi o demisie a lui Liviu Dragnea

Liviu Pop senator PSD excluderi partid

Sursa foto: Facebook/Liviu Pop
Sursa foto: Facebook/Liviu Pop

Problemele din PSD trebuie rezolvate în interiorul partidului, declară la RFI senatorul Liviu Pop. El comentează scandalul din partid, în contextul schimburilor de replici dintre Liviu Dragnea şi Gabriela Firea.

Liviu Pop consideră că tensiunile din PSD trebuie rezolvate în interior: „Sunt adeptul rezolvării problemelor acasă, nu în exterior. Cred că toate aceste elemente, toate aceste nemulţumiri trebuie discutate în interiorul partidului şi după ce se dezbat acolo, să se iasă cu un punct de vedere comun”.

S-ar impune demisia lui Liviu Dragnea? „Nu cred că se impune astăzi o demisie a preşedintelui PSD, cum nu cred că se impune o demisie a oricărui coleg de-al meu din Partidul Social Democrat. Suntem la mijlocul implementării programului de guvernare şi eu cred că toţi trebuie să facem echipă, pentru a respecta acest program de guvernare”, spune senatorul PSD.

Întrebat dacă imaginea PSD nu este afectată de condamnările lui Liviu Dragnea, fostul ministru al Educaţiei a răspuns: „Nu ştiu cât afectează sau nu afectează imaginea partidului, dar ştiu că dacă vom face lucruri bune, PSD-ul va avea de câştigat şi în toată campania electorală nu am mers cu nume şi prenume de premieri, preşedinţi şi aşa mai departe, am mers cu un program pentru români. Din perspectiva aceasta, e mult mai importantă pentru noi implementarea acelor lucruri din programul de guvernare şi în acelaşi timp, prezumţia de nevinovăţie şi de ce nu, să lăsăm justiţia să-şi facă treaba, să nu emitem judecăţi de valoare în toate procesele pe care le judecă şi de ce nu, în tot ceea ce anchetează astăzi instituţiile statului”.