Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Coaliția pentru Familie dă vina pe PSD pentru prezența scăzută la referendum

cpf_foto.jpg

Image source: 
https://www.facebook.com/coalitiapentrufamilie

Coaliția pentru Familie acuză boicotul partidelor politice și îndeosebi al PSD, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rata scăzută de participare la vot.

Într-un comunicat  difuzat duminică, organizația îi acuză pe liderii politici de declarații false cu privire la susținerea referendumului, în raport cu felul în care aceștia au acționat în realitate.
” Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc.
 
Trebuie să înțelegem că ne aflăm în situația în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor și cultelor creștine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declarațiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă și astăzi, prin vectori politici, administrativi și mediatici, aflați sub influența partidelor politice.
 
Atragem atenția partidelor politice că cetățenii români sunt primii care au înțeles acest boicot politic, transmițându-ne efectele sale din fiecare județ din țară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declarațiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acționat în realitate”, se spune în comunicatul CPF.
 
Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România.”