Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: “Un președinte întors cu cheița”

liviu_dragnea.png

Image source: 
site-ul Partidului Social Democrat

La două zile după ce șeful statului l-a numit “un infractor cocoțat în fruntea statului”, liderul PSD Liviu Dragnea i-a răspuns, în această seară, lui Klaus Iohannis. “ Cineva poate să spună că el e infractorul care s-a cocoțat în fruntea statului”, a fost replica șeful PSD.

„Vedem un președinte care este panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat și încă încearcă să-l mai protejeze. Dl.Iohannis vede cum se strânge funia în jurul parului și începe să se gândească serios că poate va veni vremea să răspundă pentru nenumăratele ilegalități pe care le-a săvârșit. În opinia mea, se conturează din ce în ce mai mult evidența că avem un președinte întors cu cheița, care nu are curaj să ia niște decizii care se impun.(…) Putem spune că Iohannis este, de fapt, tonomatul statului paralel”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă. Șeful PSD l-a acuzat pe Iohannis că a mințit când a spus că nu are dosare și nu a fost cercetat, susținând că numărul acestora este de nouă. Dragnea a amintit despre dosarul privind casa din Sibiu, pierdută de familia președintelui în instanță, dar și de dosarul de incompatibilitate clasat, dar care este menționat în dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.
Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că informațiile furnizate cu o zi înainte de Liviu Dragnea și care îl vizează sunt "fake news". "Asta se întâmplă când un infractor ajunge în vârful statului, iar acest infractor Dragnea progresează, nu în domeniul statului de drept, ci în domeniul fake news.", a declarat președintele