Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


PSD, reacție după anunțul lui Iohannis privind respingerea miniștrilor

PSD reacționează pe facebook după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind respingerea propunerilor de miniştri la Dezvoltare şi Transporturi, afirmând că şeful statului este „incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles”.

“Preşedintele este incapabil să dea un motiv serios și de înțeles pentru care continuă să respingă miniștrii propuși și să țină blocate două domenii importante. Iohannis pare că a început deja campania electorală și refuză de astăzi să mai fie reprezentantul tuturor românilor care, indiferent de opțiunile politice, vor să se termine aceste conflicte. Prin toate aceste atacuri politice Președintele face rău României!”, se arată în postarea de pagina de socializare a PSD. Șeful statului a anunțat, astăzi, că în cursul acestei săptămâni va respinge, din nou, propunerile Guvernului pentru Transporturi (Mircea Drăghici) şi Dezvoltare Regională (Olguţa Vasilescu).

„Aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi-două vor fi reexaminte documentele şi expediate la guvern. Motivele o să le citiţi când o să vedeţi scrisorile”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.