Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Clotilde Armand (USR): PSD vrea să pună mâna pe BNR

clotilde_armand_psd_bnr.jpg

Clotilde Armand critică PSD, în contextul conflictului cu BNR (Sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)
Clotilde Armand critică PSD, în contextul conflictului cu BNR (Sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)

Într-o Românie ideală, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov ar fi paznici de noapte la cimitir. Declaraţia îi aparţine consilierului local de la Sectorul 1, Clotilde Armand (USR), care comentează la RFI conflictul PSD-BNR, în contextul deprecierii leului.

Clotilde Armand acuză PSD că vrea să pună mâna pe BNR: ”Nu cred deloc că PSD poate să rezolve problemele economiei românești, nu cu Vâlcov și Dragnea la conducere. Cei doi au băgat deja în faliment două județe, Olt și Teleorman și acum ne pregătesc falimentul național. PSD a capturat aproape toate instituțiile din România și profită de ocazie, în mod cinic, pentru a pune mâna pe BNR. În statul paralel în care pare să trăiască PSD, vedem cu toții că Darius Vâlcov se visează guvernator BNR, iar Liviu Dragnea președinte. Într-o Românie ideală, îmi cer scuze că vă spun asta, cei doi ar fi poate paznici de noapte la cimitir”.

Reprezentanta USR a comentat şi întârzierea adoptării bugetului pe 2019: ”Este o problemă și la nivel local, în Consiliile Locale nu putem să votăm bugetul. Avem nevoie de o economie stabilă, unde să știm pe ce ne putem baza. Faptul că toate deciziile se iau în grabă, fără consultare ne costă pe toți. Trebuie neapărat să avem cât de repede un buget care să nu bage România în faliment”.

 
Clotilde Armand, despre conflictul PSD-BNR