Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dragnea: Dacă Iohannis refuză noii miniștri, luăm o decizie mai apăsată

liviu_dragnea.png

Cazul Liviu Dragnea este luni pe ordinea de zi atât a Curții Constituționale, cât și a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Cazul Liviu Dragnea este luni pe ordinea de zi atât a Curții Constituționale, cât și a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Sursa imaginii: 
psd.ro

Liviu Dragnea a declarat, în această seară, la sfârștiul Comitetului Executiv Național al PSD, că în situația în care Klaus Iohannis va refuza cele două propuneri de miniștri la Dezvoltare și Transporturi, vor lua o ”decizie mai apăsată”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii  Răzvan Cuc, pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu,  pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale. ”Am stabilit că dacă va refuza și aceste două propuneri, ne vom întâlni și vom lua o decizie mai apăsată. Premierul nu a agreat restructurarea Guvernului și nici majoritatea colegilor. Nu e cazul acum, nu e niciun motiv pentru restructurare. Răzvan Cuc a avut un mandat foarte bun, el a fost nevoit să își dea demisia. El a deblocat foarte multe lucruri. Am mare încredere în capacitatea lui de a conduce Ministerul Transporturilor.”, a declarat Liviu Dragnea, marți seara, după ședința CEX a PSD