Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(Exclusiv RFI) Oana Bogdan, lider PLUS, despre acuzațiile din presă:"Un atac la Dacian Cioloș"

Oana Bogdan susține că afirmațiile sale au fost scoase din context și folosite ca intimidare personală dar și a partidului din care face parte.

 

Oana Bogdan, membră în conducerea centrală a PLUS, răspunde la RFI acuzațiilor că pledează pentru desființarea proprietății private și renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup.

Oana Bogdan, care a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în Guvernul tehnocrat,  explică într-un interviu acordat RFI că afirmațiile sale au fost scoase din context și atacurile mediatice sunt o formă de intimidare la adresa sa și a partidului condus de Dacian Cioloș, PLUS.

“Mă întristează că s-a interpretat situatia și discuția a ajuns într-o zonă puerilă, lipsită de decență. E o formă de intimidare, dar eu sunt obișnuită cu astfel de abordări și nu mă afectează.(…) Este clar un atac la mine și la partidul PLUS. Sunt convinsă că nu e nici primul atac și nici ultimul . Partea bună e că le e teamă; ne dăm seama de asta. Partea proastă este că în toate atacurile acestea e vorba de otrăvirea societății și ne pare rău că se întâmplă așa. “

Oana Bogdan susține că nu este adepta confiscării proprietății sau a deposedării forțate de proprietate a oamenilor și spune că este antreprenor, fondatoarea unei companii private, știind foarte bine ce înseamnă proprietatea privată în economia de piață.

Replica Oanei Bogdan, a venit după ce presa a scris că, din calitatea de membră în conducerea centrală a PLUS și despre care Dacian Cioloș susține că este ”roata motrice” din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desființarea proprietății private și renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup.

ASCULTĂ AICI INTERVIUL INTEGRAL: