Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dragnea, atac la inițiatorul protestului #șîeu: “Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă”

Liviu Dragnea OUG modificata.jpg

Image source: 
(Sursa foto: psd.ro-arhivă)

Liviu Dragnea  l-a atacat dur pe inițiatorul protestului ​#șîeu România vrea autostrăzi, omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.”Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. Ei fac circ”, a spus liderul PSD, astăzi, într-o conferință de presă susținută la Dâmbovița.

Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis <Plec să văd dacă s-au început lucrările> şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş - Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari", a spus Liviu Dragnea.

Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, astăzi, la ora 15, pentru 15 minute. Ștefan Mandachi a anunțat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul și singurul metru de autostradă din Moldova și în 15 martie îl inaugurează, lansând și o provocare: „În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-şi suspende activitatea!”, spunea Mandachi.

ASCULTĂ AICI DECLARAȚIA: