Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ludovic Orban, la RFI: PSD nu vrea autostrăzi, ci subdezvoltare și sărăcie

Orban Romania relatii diplomatice Rusia.jpg

Ludovic Orban cere mai multe măsuri ferme împotriva Rusiei
Ludovic Orban cere mai multe măsuri ferme împotriva Rusiei
Sursa imaginii: 
RFI România (arhivă)

Președintele PNL Ludovic Orban declară, la RFI, că PSD nu are printre priorități dezvoltarea infrastructurii rutiere a României, pentru că are interesul direct de a ține cât mai mulți români în sărăcie și subdezvoltare. În acest fel, spune Ludovic Orban, PSD își mărește baza electorală. 

Liderul PNL a mai vorbit la RFI despre lista candidaților partidului la alegerile europarlamentare din mai, dar și despre summit-ul PPE, organizat în weekend în București. ”Rareș Bogdan nu vine prima dată în PNL. El revine în PNL. Rareș Bogdan a fost prim-vicepreședinte al Organizației de Tineret a PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL mai spune că ”Rareș Bogdan e apropiat de PNL, e un om de dreapta și a luptat împotriva abuzurilor PSD în timpul carierei sale de jurnalist”.

Întrebat dacă plasarea jurnalistului de la Realitatea TV în fruntea listei PNL la alegerile europarlamentare este și o mișcare de marketing, președintele PNL răspunde tranșant că, în conformitate cu mandatul pe care l-a primit din partea partidului, a considerat că ”Rareș Bogdan are toate calitățile necesare pentru a deschide lista PNL”.

 

 

Ascultă:

 
Ludovic Orban, despre nominalizarea jurnalistului Rareș Bogdan în fruntea listei PNL pentru alegerile europarlamentare (min 2,23)