Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ludovic Orban, la RFI: PSD nu vrea autostrăzi, ci subdezvoltare și sărăcie

Ludovic Orban cumparare voturi.jpg

Ludovic Orban mai are timp până vineri să vină în faţa Parlamentului cu o echipă şi un program de guvernare.
Ludovic Orban mai are timp până vineri să vină în faţa Parlamentului cu o echipă şi un program de guvernare.
Image source: 
RFI România (arhivă)

Președintele PNL Ludovic Orban declară, la RFI, că PSD nu are printre priorități dezvoltarea infrastructurii rutiere a României, pentru că are interesul direct de a ține cât mai mulți români în sărăcie și subdezvoltare. În acest fel, spune Ludovic Orban, PSD își mărește baza electorală. 

Liderul PNL a mai vorbit la RFI despre lista candidaților partidului la alegerile europarlamentare din mai, dar și despre summit-ul PPE, organizat în weekend în București. ”Rareș Bogdan nu vine prima dată în PNL. El revine în PNL. Rareș Bogdan a fost prim-vicepreședinte al Organizației de Tineret a PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL mai spune că ”Rareș Bogdan e apropiat de PNL, e un om de dreapta și a luptat împotriva abuzurilor PSD în timpul carierei sale de jurnalist”.

Întrebat dacă plasarea jurnalistului de la Realitatea TV în fruntea listei PNL la alegerile europarlamentare este și o mișcare de marketing, președintele PNL răspunde tranșant că, în conformitate cu mandatul pe care l-a primit din partea partidului, a considerat că ”Rareș Bogdan are toate calitățile necesare pentru a deschide lista PNL”.

 

 

Ascultă:

Ludovic Orban, despre nominalizarea jurnalistului Rareș Bogdan în fruntea listei PNL pentru alegerile europarlamentare (min 2,23)