Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Victor Ponta, la Digi24: Dragnea e campion mondial la tras de timp. Poate n-a vrut azi la proces

Victor Ponta a declarat, în această seară, la Digi24, că "singura persoană care ştie ce boală are liderul PSD şi unde se află e Codrin Ştefănescu. "Poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua", a spus liderul Pro-România.

"Românii spun că au două priorităţi, infrastructură şi sănătate, în acest weekend am vorbit despre infrastructură prin iniţiativa foarte smart a domnului de la Suceava şi despre sănătate, a domnului Dragnea. Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu. Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală. Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme. Starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, îi urăm sănătate. Acum, toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea. De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea. Dragnea e un campion mondial la tras de timp, e un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi”, a spus Victor Ponta, în această seară, la Digi24.

Liviu Dragnea ar fi trebuit să se prezinte astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, în procesul privind angajările fictive la Protecţia Copilului Teleorman, însă în week-end a fost internat în spital. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a declarat duminică, la televiziunea Antena 3, că liderul PSD are dublă hernie de disc și va rămâne internat pentru câteva zile, medicii urmând să decidă dacă Dragnea va fi operat, potrivit news.ro.