Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ghinea: Mă mir că Dragnea nu s-a internat într-unul din cele trei spitale regionale cu care se lăuda în campanie

Socialisti europeni ingheata relatii PSD Negrutiu.jpg

Liviu Dragnea, izolat de socialiștii europeni? (Sursa foto: site PSD)
Liviu Dragnea, izolat de socialiștii europeni? (Sursa foto: site PSD)

Deputatul USR Cristian Ghinea spune la RFI că Liviu Dragnea a fugit de sistemul public de sănătate. Liderul PSD s-a externat din clinica privată în care fusese internat pentru hernie.

Cristian Ghinea intervine în polemicile privind internarea lui Liviu Dragnea într-o clinică privată: ”Mă mir că nu s-a internat într-unul dintre cele trei spitale regionale, făcute cu fonduri europene până în 2018, cum se lăudau în campanie, cum venea cu mustăcioara lui frumoasă la Antena 3 și desena pe tablă chestiile astea și acuza tehnocrații de mai știu eu ce. Tehnocrații demaraseră proiectele pentru aceste spitale. Evident că nu se pot construi în doi ani, bătea câmpii Liviu Dragnea în momentul ăla, dar în acest moment, dacă acele proiecte erau continuate, șantierele mergeau”.

Deputatul USR consideră că Liviu Dragnea ”a fugit” din sistemul public de sănătate: ”Este penibil, îmi pare rău că situația tragică de boală arată ipocrizia acestui personaj, care a fugit din sistemul public pe care-l tot laudă, dar nu face nimic să-l rezolve. Este penibil pentru Liviu Dragnea, un moment în care ar trebui să stea puțin cu picioarele în apă rece și să se gândească ce face pentru țara asta”.

 
Cristian Ghinea, despre internarea lui Liviu Dragnea într-o clinică privată