Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dragnea, după mitingul de la Craiova: Legătura dintre PSD şi români nu poate fi tăiată

dragnea.jpg

Liviu Dragnea
Sursa imaginii: 
Site-ul Partidului Social Democrat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le mulţumeștecelor care au participat, sâmbătă, la mitingul PSD de la Craiova. Într-o postare pe Facebook, liderul social-democrat spune că CITEZ ”cei 45.000 de oameni le-au arătat adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată”.

"Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc", a scris Dragnea pe contul său de Facebook.

Mesajul complet al lui Dragnea: "Le mulţumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susţină pe primii 15 candidaţi ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-aţi arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată. Ne-aţi încărcat cu energie, pe mine şi pe candidaţii PSD. Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc".

"Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", a conchis liderul PSD.

În opinia sa, aceasta este o dovadă că cei prezenţi îşi doresc să fie reprezentaţi de patrioţi în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României şi să aducă în ţară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri şi spitale.