Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Alina Gorghiu: Propunerile de miniștri PSD sunt tulburător de proaste, este o scenă de Kafka

Alina Gorghiu amnistie gratiere PSD ALDE praf ochi.png

Alina Gorghiu nu crede în sinceritatea PSD-ALDE în privința respingerii amnistiei și grațierii (Sursa foto: site PNL)
Alina Gorghiu nu crede în sinceritatea PSD-ALDE în privința respingerii amnistiei și grațierii (Sursa foto: site PNL)

Decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge remanierea Guvernului este absolut firească, declară la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu.

În opinia Alinei Gorghiu, poziția președintelui Klaus Iohannis în privința remanierii Guvernului este ”o poziție absolut firească. În momentul în care știi că ai un președinte al statului, care nu prima dată, ci a făcut o analiză nu doar pe legalitate, ci și pe profesionalismul celor pe care îi dorești în funcție, atunci tu, ca Guvern PSD, ca prim-ministru PSD, ca majoritate PSD-ALDE, care vine cu niște modificări în fața președintelui va trebui să-ți faci temele așa cum trebuie, nu să vii cu niște propuneri care sunt tulburător de proaste”.

Senatoarea PNL afirmă că ”în mod cert, suntem astăzi între o remaniere, restructurare, interimate ale unor miniștri, care ne arată un singur lucru, că PSD în momentul acesta nu știe ce vrea. Este o scenă de Kafka. Ieri dimineață dorea o remaniere, pe la prânz, după ce au făcut ședința CEX-ului, jurau că fac restructurare și dădeau pe toate sursele această variantă de ieșire din criza politică, iar pe seară, primul-ministrul propune trei persoane care să ocupe interimatele”.