Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Discuție telefonică Trump-Putin. Declarație ironică a liderului american

discutie_telefonica_trump_putin_declaratie_ironica_lider_american.jpg

Donald Trump și Vladimir Putin, aici în iulie 2018, la Helsinki (Foto: Reuters/Leonhard Foeger)
Donald Trump și Vladimir Putin, aici în iulie 2018, la Helsinki (Foto: Reuters/Leonhard Foeger)

Președintele SUA, Donald Trump, a discutat aproape o oră la telefon vineri cu omologul său rus, Vladimir Putin. Informația vine chiar de la șeful Casei Albe, care a scris pe Twitter că a avut o discuție ”foarte productivă” cu liderul de la Kremlin.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a discutat cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, despre posibilitatea unui nou acord nuclear, despre denuclearizarea Coreei de Nord şi despre situaţia politică din Venezuela, anunţă Casa Albă.

”Am avut o conversaţie lungă şi foarte bună cu preşedintele Putin din Rusia. Aşa cum am spus mereu, cu mult înainte de a începe vânătoarea de vrăjitoare, relaţiile de bună înţelegere cu Rusia, China şi cu oricine altcineva sunt lucruri bune, nu rele”, a scris și Donald Trump pe Twitter.

”Am discutat despre comerţ, Venezuela, Ucraina, Coreea de Nord, despre controlul armelor nucleare şi chiar despre farsa rusă”, a precizat ironic președintele american, referindu-se la presupusa implicare a Moscovei în alegerile prezidențiale din SUA.