Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Klaus Iohannis: PSD nu va mai primi încă o șansă de la mine

iohannis_poza.jpg

Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis
Sursa imaginii: 
Facebook/Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că în cazul în care Liviu Dragnea va dori să îi retragă Vioricăi Dăncilă sprijinul politic pentru recentele manifestări în opoziție față de ordinele de partid, că ”PSD nu va mai primi încă o șansă de la el”.

Într-o conferință de presă organizată la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a spus că  nu ar mai nominaliza încă un premier din partea social-democraților și a lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru declarația privitoare la participarea la referendum. Premierul  a anunţat azi, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendumul pe justiție din 26 mai. Aceasta, în condițiile în care mai mulți lideri ai PSD și ALDE au îndemnat la boicotarea referendumului sau au făcut campanie împotriva acestuia.
”Mă bucură că sunt pesediști care se trezesc și își dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică până și pentru PSD”, a spus Klaus Iohannis, calificând drept ”duplicitar” mesajul lui Liviu Dragnea despre referendum. ”Este tipicul PSD de a lucra cu dublă măsură, cu un mesaj prin care să pară democrați, iar prin spate umblă să-i descurajeze pe români”, a mai spus șeful statului. ”Pot să vă spun că PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine”, a conchis Klaus Iohannis.