Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Liviu Dragnea, așteptat la Poliție pentru a fi încarcerat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, e așteptat să se predea la Secția 2 de Poliție din Capitală. Aici va fi plasat în arest, după care va fi încercerat. Președintele Camerei Deputaților a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare. Decizia este definitivă.

Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când maşina lui Liviu Dragnea a ieşit din reşedinţa acestuia din nordul Capitalei, luni după-amiază. Autoturismul are geamuri fumurii. Se presupune că președintele PSD s-ar afla în autoturism.

Câţiva bărbaţi au lovit maşina lui Liviu Dragnea, care s-ar îndrepta spre secţia 2 de Poliţie, unde ar urma să se predea. Şi pe traseu, la un semafor, câţiva oameni au venit la maşina lui Dragnea şi au strigat împotriva liderului PSD, unul dintre oameni lovind geamul din spate al autoturismului.

Mai multe mașini ale posturilor de televiziune urmăresc mașina în care s-ar afla Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform legii, Liviu Dragnea se poate preda la orice secţie de poliţie sau poliţiştii vor pune în executare sentinţa mergând la domiciliul acestuia.