Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Narcis Neaga și-a dat demisia de la șefia Companiei de Drumuri

neaga.jpg

Narcis Neaga (foto stânga) și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
Image source: 
facebook/CNAIR

Directorul general al Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, anunță că a decis să demisioneze din funcție. Și asta după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor Răzvan Cuc demiterea sa. 

Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei românești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România, precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR S.A.”, a transmis Narcis Neaga în această seară, într-un comunicat remis presei.

Ieri, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cucu, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al Companiei de Drumuri. Motivul, „întârzierilor nejustificate și a managementului slab în implementarea proiectelor de infrastructură de transport”.

Astăzi, la începutul ședinței de Guvernul, Viorica Dăncilă  a reluat solicitarea de demitere a șefului CNAIR, ea susținând că au fost blocate proiecte în mod nejustificat.