Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cioloș: Colegii din USR vorbesc foarte mult de președinție. Vrem să-i convingem că noi trebuie să guvernăm

ciolos_usr.jpg

Image source: 
facebook.com

Președintele  partidului PLUS, Dacian Cioloș confirmă că la alegerile prezidențiale din România, de anul acesta, Alianța USR-PLUS va avea candidați în tandem - președinte-premier. „Vrem să-i convingem și pe colegii din USR, care vorbesc foarte mult de președinție, că noi trebuie să guvernăm România” – nuanțează însă Cioloș, într-un interviu la Hotnews.

Dacian Cioloș:  Urmează să stabilim. Noi vom lua o decizie la nivelul echipelor de negociere din alianță, pe care o vom propune conducerilor celor două partide. (...)
Nu e deloc târziu. Campania pentru prezidențiale începe abia în toamnă. Nu e deloc târziu, nu vă faceți nicio grijă. Decât să alimentăm discuții sterile acum, concentrate pe persoane și pe trecutul lor și unde au lucrat și ce au făcut, noi discutăm despre substanță, despre conținut.Eu cred că asta așteaptă românii, cel puțin cei care ne-au votat pe noi la alegerile europarlamentare. Românii așteaptă conținut, să vadă ce idei avem pentru România, nu să vadă cu ce costum s-a îmbrăcat cutare, ce pantofi a avut, pastile a mai luat. Noi luăm foarte în serios treaba asta. (...)Noi vrem să venim cu lucruri de consistență, de conținut.