Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dumitru Buzatu: Gabriela Firea m-a iritat și pe mine. Un pic de modestie poate nu strică

default.png

RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
Sursa imaginii: 
RFI

Ape tulburi în PSD, cu o zi înaintea desemnării candidatului pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Gabriela Firea ar trebui să fie mai modestă, spune la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, după ce primarul Capitalei a provocat iritarea liderului formațiunii, Viorica Dăncilă, anunțând că vrea să candideze la Cotroceni.

Dumitru Buzatu crede că procesul de desemnare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale trebuie accelerat, pentru că altfel partidul va avea de suferit: ”Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculații și dintr-o operație serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”.

Liderul PSD Vaslui se declară iritat de primarul general al Capitalei: ”Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce privește capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat și pe mine. Nu poți tot timpul… de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care știi totul, care-i culpabilizezi pe toți ceilalți? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat (…). Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidențiale”.

 
Dumitru Buzatu, despre alegeri și Gabriela Firea