Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dăncilă cere lămuriri de la STS în cazul fetei ucise în Olt

dancila_scotoasa.jpg

Sursa imaginii: 
http://gov.ro/ro/media/foto

Premierul Viorica Dăncilă susține că Serviciul de Telecomunicații Speciale a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările. Dăncilă îi solicită directorului Serviciului lămuriri în cel mai scurt timp despre cazul fetei ucise în Olt, menționând că este inadmisbil să nu existe acuratețe în localizare.

"Așa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt și sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal și va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii și vom lua toate măsurile necesare, ferm și rapid. Mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple. Șeful Poliției Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului județului Olt și a șefului Inspectoratului Județean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovați trebuie să plătească", arată un mesaj publicat vineri seara pe pagina de Facebook a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Liderul PSD susține că STS deocamdată a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările.

 

"Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21", a mai transmis șeful Executivului.