Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Viorica Dăncilă primită în huiduieli la Iași

reset_bun.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată azi dimineaţa la Iaşi de câțiva protestatari din grupul civic Reset cu un banner cu mesajul „PSD atâta ştie: să ne ţină în sărăcie”. La sosirea lui Dăncilă la un restaurant unde urma să-i întâlnească pe liderii PSD locali, o mașină din coloana premierului a staționat pentru câteva secunde fix în fața bannerului, astfel încât șefa PSD să nu poată vedea mesajul, scrie G4 Media.

Dăncilă a venit vineri dimineață la Iași, unde urmează să participe la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al social-democraţilor. Viorica Dăncilă este însoţită în vizita de la Iaşi de preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministru al Finanţelor, şi de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Premierul are programată o întâlnire cu membrii PSD Iaşi, după care ar urma să viziteze Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă”.

Înaintea vizitei, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, i-a adresat Vioricăi Dăncilă câteva întrebări pe Facebook, înaintea vizitei anunţate de premier. Edilul spunea că aşteaptă ca ieşenii să o „admire în toată splendoarea de premier cu zero realizări“ şi speră că va veni în oraş pentru a-şi „lua adio de la votul ieşenilor”. ”Unde este autostrada promisă şi votată în Parlament, doamnă prim-ministru? Unde este şoseaua de centură? Dar Spitalul Regional de Urgenţă? Unde sunt investiţiile în educaţie şi în sănătate? Ce aţi făcut cu banii (24 de milioane de euro!) pe care i-aţi luat din bugetul Iaşului în ultimii doi ani? Aţi afirmat că aţi scos satul românesc din noroaie, dar câte sate din Moldova aţi vizitat de când sunteţi premier? Ne pleacă tinerii din ţară, din pricina sărăciei, şi vă ocărăsc bătrânii, pentru că i-aţi condamnat la singurătate, doamnă Dăncilă!   Şi, totuşi, eu vă urez bine aţi venit la Iaşi, pentru ca ieşenii să vă admire în toată splendoarea de premier cu zero realizări!”, se arata în mesajul primarului.