Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dăncilă: PSD continuă să-și asume guvernarea țării

viorica_dancila_psd_sondaje.jpg

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Image source: 
PSD

Mesaj postat de Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare înainte de ședința CEx a partidului, care a început în urmă cu puțin timp la sediul din Kiseleff. Premierul anunță că partidul “va merge înainte cu guvernarea țării (…) și va asigura stabilitatea acestei guvernări”.Dăncilă i-a invitat pe cei din ALDE și Pro România, "care au curajul de a-și asuma acest proces", să-i fie alături. 

"PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016.

Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern", a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare.