Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Alina Gorghiu (PNL): Moțiunea de cenzură este redactată, o depunem în câteva zile

Alina Gorghiu motiune cenzura invective venin frustrari.jpg

Alina Gorghiu critică moțiunea de cenzură a PSD (Sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu)
Alina Gorghiu critică moțiunea de cenzură a PSD (Sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu)

”Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colțuri, moțiunea de cenzură trebuie votată”, declară la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. USR a discutat marți cu PMP, UDMR și reprezentanții minorităților naționale, liberalii lipsind de la întâlnire.

Alina Gorghiu face apel la colegii din Opoziție să susțină moțiunea de cenzură: ”Am inițiat-o, am avut discuții cu toate partidele de Opoziție, USR, PMP, UDMR, minorități, ALDE, Pro România. Nu mă interesează jocurile politice sau cele de imagine, pe care le fac unii și alții, suntem în Opoziție toți, trebuie să votăm moțiunea de cenzură. Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colțuri”.

Senatoarea PNL crede că moțiunea de cenzură va trece: ”Sunt optimistă privitor la succesul moțiunii de cenzură. Se va depune cât de curând posibil, pentru că textul deja a fost redactat, urmează să fie finalizate observațiile și integrate în textul inițial, din partea tuturor formațiunilor care și-au exprimat deja dorința de a o susține. Cred că este o problemă de zile până la care vom dezbate această moțiune în plenul reunit”.

 
Alina Gorghiu, despre moțiunea de cenzură