Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cine a organizat vizita premierului în SUA?

Camera de Comerț Americană în România a transmis, duminică, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în Statele Unite.

„Pentru a răspunde la întrebările legate de mass-media și pentru a evita orice potențial confuzie la nivelul opiniei publice și al comunității de afaceri, AmCham România - Camera americană de comerț din România - neagă să fie implicată în organizarea vizitei premierului român în SUA”, se arată în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie. Şeful Executivului va avea o întrevedere şi cu vicepreşedintele SUA Mike Pence, la care va semna cu oficialul american un acord în domeniul energetic. Viorica Dăncilă va fi însoțită de ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.

”Vioricăi i s-a stricat maioneză! American Chamber of Commerce în România, AmCham, a dat un comunicat clar- nu este implicată în vizită premierului României în SUA. În traducere, Viorica, bichonul și antropologul se duc într-o călătorie privată în SUA. Treaba lor. Pe noi ne interesează altceva. Cine plătește? Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat doar de Viorica, bichon și antropolog. atât. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea. Viorica ai grijă mare. Curtea de Conturi tăce acum dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez”, a comentat pe Facebook senatorul PNL Florin Cîțu.