Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Petre Florin Manole (PSD): Moțiunea de cenzură nu va trece. PSD nu racolează parlamentari ai Opoziției

Petre Florin Manole campanie vaccinare romi utila.png

Petre Florin Manole și-ar dori o implicare mai mare a autorităților pentru vaccinarea romilor (Foto: arhivă RFI)
Petre Florin Manole și-ar dori o implicare mai mare a autorităților pentru vaccinarea romilor (Foto: arhivă RFI)

Deputatul PSD Petre Florin Manole se arată convins într-un interviu la RFI că moțiunea de cenzură a Opoziției nu va fi adoptată de Parlament. Liberalii au anunțat că vor finaliza discuțiile cu toate partidele parlamentare până la sfârșitul săptămânii.

Petre Florin Manole crede că moțiunea de cenzură nu are șanse: ”Cred că toți parlamentarii indiferent de partid ar trebui să privim cu respect genul ăsta de proceduri. În același timp, părerea noastră și calculele noastre, ale PSD, atât în Camera Deputaților, cât și în Senat sunt că moțiunea nu va trece. E drept că sunt mulți parlamentari nemulțumiți, de la multe partide politice, dar nu cred că sunt suficient de numeroși pentru a avea cele 233 de voturi”.

Deputatul răspunde celor din Opoziție care au acuzat PSD-ul de racolări: ”Nu știu care este numele celui racolat de PSD, de exemplu. Nu cred că este vorba despre racolat oameni, în momentul ăsta. Trebuie să ieșim un pic din spirala asta a ipocriziei. Eu pot să vă dau niște nume de parlamentari din grupul PNL, care au făcut parte din grupul USR și din grupul PSD, înainte de a fi în grupul PNL. Nu vreau să le dau numele acum, dar puteți verifica. Ce a fost acolo, racolare sau a fost ceva frumos și strălucitor? Să fim serioși”.

 
Petre Florin Manole, despre șansele moțiunii de cenzură