Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Daniel Zamfir: Voi vota categoric împotriva moțiunii de cenzură, e un film prost

Daniel Zamfir Virgil Popescu Guvern Ciolacu.jpg

Daniel Zamfir, noi critici la adresa lui Virgil Popescu
Daniel Zamfir, noi critici la adresa lui Virgil Popescu
Sursa imaginii: 
Facebook/Daniel Zamfir

Moțiunea de cenzură pe care se pregătește să o depună Opoziția nu are nici un suport real în economie, declară la RFI senatorul Daniel Zamfir, afiliat grupului PSD din Camera superioară.

Daniel Zamfir crede că Executivul Dăncilă nu va fi demis în urma moțiunii de cenzură: ”Eu cred că nu. Sigur, dincolo de goana asta nebună a lui Ludovic Orban de a aduna semnături și de a deveni prim-ministru cu orice preț în această perioadă, moțiunea asta vorbește în primul rând despre dezastrul economic, despre nenorocirea în care a intrat România din cauza acestui Guvern. Tocmai citeam o știre care vorbește despre faptul că Bursa de Valori București datorită creșterii lichidităților intră sau o să capete statutul de piață emergentă, intră în rândul piețelor emergente. Asta datorită mult-hulitei taxe pe lăcomie. Deci iată că previziunile alea sumbre, dezastruoase, în legătură cu ce se va întâmpla în economie iată nu numai că nu se adeveresc, ci din contră, apar și efecte pozitive”.

Senatorul afiliat grupului PSD anunță că va vota împotriva moțiunii de cenzură: ”Voi vota categoric împotrivă, întrucât nu are nici un suport real în economie (...). Este doar un act prin care, am văzut și ieri o declarație de-a lui Victor Ponta, se dorește revenirea la guvernare, dar doar prin dispariția doamnei Dăncilă. Adică votăm împotriva Guvernului, ca să se facă un nou Guvern format din Ponta, ALDE și PSD. Dumnezeule, suntem într-un film prost!”.