Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciolacu: Suntem acuzați pentru că opoziția a depus moțiunea pe-nserate. E o mascaradă

marcel_ciolacu_presedinte_camera_deputati.jpg

Sursa foto: cdep.ro)
Sursa imaginii: 
(Sursa foto: cdep.ro)

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că, deși PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului marți seara, la ora 18.30, opoziția a depus moțiunea "pe-nserate". Președintele Camerei Deputaților reclamă că ceea ce face opoziția este o mascaradă.

"În primul rând, încă nu este noapte. În al doilea rând, au depus moțiunea la ora 18.00, cu o oră și jumătate după ce s-a terminat programul atât din Senat cât și din Cameră, dar staff-urile și de la secretariatul general al Camerei și de la Senat au avut bunăvoința să stea până la această oră de a veni minunata moțiune. Tot noi suntem acuzați pentru că dânșii au depus moțiunea pe-nserate, ca să nu spunem noaptea, dar o să propunem mâine dimineață la 7 BPR ca să nu mai fie noapte, ci dis de dimineață. Este o mascaradă. Nu au un lider. Se și vede acest lucru. Se joacă cu această moțiune. Dânșii nici nu participă ca să facem calendar. Eu am înțeles din declarațiile liderilor că este o urgență. Țara are probleme majore și am zis să nu încurcăm noi pesediștii", a declarat, marți seară la Parlament, Marcel Ciolacu.

 

"S-a anunțat din timp că vom face acest BPR după depunerea moțiunii. Eu nu știam când se depune moțiunea, dar dânșii care au depus moțiunea. Știau foarte bine când o depun și că urmează un BPR", a adăugat acesta.