Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Iohannis, întrebat la Iași ce se întâmplă cu autostrada

Președintele Klaus Iohannis a participat azi la Iași, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Nord-Est. Pentru prima oară la un astfel de eveniment electoral de dinaintea alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a fost însoțit de soția sa, Carmen Iohannis.

 

Asociaţiile civice care luptă pentru Autostrada Moldovei l-au așteptat pe preşedinte la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est.

Ei au desfăşurat un banner pe care scrie ”Domnule preşedinte, nu uitaţi de Autostrada Unirii!”. Unul dintre liderii prezenţi, Ionel Apostol, a precizat că nu este un mesaj împotriva preşedintelui. ”PNL va ajunge la putere în scurtă vreme. Vrem să le atragem atenţia”, a explicat el.

"România a rămas în urmă pentru că am avut la conducere PSD. PSD e principalul motiv de rămânere în urmă a României. Fără PSD România ar fi fost în rând cu celelalte națiuni europene. Acest decalaj trebuie depășit cu un guvern liberal", a declarat Iohannis.

"Azi dimineaţă, la şase şi ceva, am primit un mesaj cutremurător - între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic, cu zece morţi şi aproape zece răniţi grav. M-a întristat foarte mult. Condoleanţe! Îmi pare foarte rău. Ce să înţelegem de aici? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum şi corupţia ucide. Această nepăsare criminală a PSD costă vieţi de români", a declarat Iohannis, la Iaşi.