Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dobre (Pro România): Scorul moțiunii e foarte strâns, cu un plus-minus de maxim patru voturi

Adrian Dobre Pro Romania Guvern Citu propunere neserioasa.jpg

Adrian Dobre îl critică pe premierul desemnat, Florin Cîțu: O propunere neserioasă (Sursa foto: Facebook/Adrian Dobre)
Adrian Dobre îl critică pe premierul desemnat, Florin Cîțu: O propunere neserioasă (Sursa foto: Facebook/Adrian Dobre)

Moțiunea de cenzură de joi din Parlament are șanse să treacă, declară la RFI Adrian Dobre, vicepreședinte Pro România. El spune că în momentul de față, scorul moțiunii este foarte strâns.

Adrian Dobre afirmă că ”pentru prima dată, după foarte mult timp, această moțiune chiar are șanse, chiar se joacă la modul real și democratic în Parlament. Sigur, mai puțin democratică este vânzarea sau cumpărarea de către Putere a parlamentarilor sau convingerea acestora cu diverse interese materiale, financiare sau de altă natură”.

Reprezentantul Pro România subliniază că ”în momentul de față, scorul moțiunii este foarte strâns, cu un plus-minus de unu, două, trei, patru voturi, maxim. Se joacă astăzi moțiunea”.

Parlamentarii Cornel Itu și Horia Nasra și-au anunțat revenirea în grupul PSD, după doar o săptămână la Pro România. ”Noi le-am dat o șansă de a se rupe un pic de trecutul tenebros care a marcat această perioadă. N-au vrut să profite de ea, au mers mai departe în aceeași structură, în aceeași ecuație care i-a consacrat. Bun, foarte bine, fiecare parlamentar merge așa cum îi dictează conștiința”, spune Adrian Dobre.

 
Adrian Dobre, despre șansele moțiunii de cenzură de joi