Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(VIDEO) Ramona Ioana Bruynseels: Mi-aș dori ca acest Guvern să fie votat

ramona_ioana_bruynseels_guvern_votat_interes_national.png

Ramona Ioana Bruynseels își dorește învestirea Guvernului Orban
Ramona Ioana Bruynseels își dorește învestirea Guvernului Orban

Toată lumea ar trebui să salute noul Guvern într-o țară normală, care dorește să nu mai fie în haos, declară la RFI candidata la Președinție din partea Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels crede că ”în mod normal, ar trebui ca toată lumea să salute acest nou Cabinet și ar trebui ca toți exponenții spectrului politic din România să-l voteze. Așa ar trebui să se întâmple într-o țară normală, într-o țară care dorește să nu mai fie în haos, care își dorește să evolueze”.

Candidata la Președinție speră ca situația să intre rapid în normalitate: ”Nu sunt foarte încrezătoare din păcate, deși mi-aș dori ca acest Guvern să fie votat și să intrăm rapid în normalitate și el să se apuce să facă bugetul și ce trebuie să facă. Nu mă bazez foarte tare pe responsabilitatea partidelor politice din România. În momente grele, când ar trebui să primeze interesul național, când ar trebui să primeze interesul oamenilor, ei se gândesc mai mult la cum să facă să adune mai multe voturi în campanie”.

 

 

 
Ramona Ioana Bruynseels, despre formarea Guvernului Orban